Order i webshop

När du har lagt din beställning träffas avtal om köp mellan dig och Japanska Matspecialisten AB. En bekräftelse skickas ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen.

Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig Japanska Matspecialisten rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.

Vi ingår ej avtal med personer som inte är myndiga (18 år), och förbehåller oss rätten att neka en order.

Dataskyddspolicy

Allt du behöver veta om Japanska matspecialisten AB:s dataskyddspolicy

  • Vi lagrar och hanterar uppgifter om namn,adress personnummer för att kunna veta att ”du är du”. Det går även att vara medlem utan personnummer men då går det ej att göra köp med faktura.
  • Vi använder uppgifter om e-post och mobilnummer för att kunna skicka ut fakturor samt att du som kund ska kunna få en avisering när ditt paket går att hämta.
  • Vi delar ENDAST namn,adress och telefonnummer med transportfirmor(DHL/BRING) för att du som kund ska kunna motta din sädning.
  • Uppgifter kan lämnas till tredje part vid inkassohantering där all hantering av uppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen
  • Vi lagrar personuppgifter i 7år enligt bokföringslagen

 

 

Din rätt till dina personuppgifter

  • Du har alltid rätt att ta del av vilka personuppgifter vi har om dig samt hur vi hanterar dessa
  • Du har alltid rätt att få dina personuppgifter rättade om något inte stämmer
  • Du kan när som helst begära att vi tar bort dina personuppgifter

Priser

Priserna som anges är alltid inklusive moms. Gällande pris är det som angivits vid ordertillfället.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Vid prisjusteringar på lagd beställning så informeras du alltid om detta och har då din fulla rätt att ändra eller annullera din beställning.

Betalning med Payson/Kortbetalning

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Betalning med Faktura

Du kan välja att betala mot faktura om du bor i Sverige. Fakturan bifogas tillsammans med dina produkter och betalningsvillkor är 20 dagar. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.00 %. Du måste beställa till din folkbokföringsadress och vara över 18 år. Vid köp med faktura görs även en skuldupplysning via Bisnode

Öppet köp & byte

Du har öppet köp och bytesrätt på din beställning i 14 dagar med undantag för kylda eller frysta varor som inte tas i retur. Returkostnad 150 kr. Kontakta oss för returfraktsedel.

Retur/reklamation

Vid godkänd reklamation/hävning av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 7 dagar. Varan ska vara i oförändrat skick, dvs. oanvänd, komplett, ej förstörd eller skadad Returnera varan i sin ursprungliga produktkartong.

Japanska Matspecialisten kommer att debitera kunden de extra kostnader som uppkommer vid ej kompletta returer, alternativt ej acceptera returen.

Spara alltid följesedeln tills returen är avklarad.

Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas via e-post till info@japanskmat.com

Leverans

Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar om inget annat anges. Vårt mål är att du ska få dina varor så fort som möjligt.
Vid avhämtning på vårt lager på Ekerö måste överenskommelse om tid ske för upphämtning. Kylda eller frysta varor säljs endast mot avhämtning.

Frakt

Alla paket levereras av Bring samt DHL. Vi tar för närvarande ut en fraktavgift på 69 kr/försändelse. Fraktfritt på ordrar över 600 kronor, välj då själv rätt alternativ för detta under frakt i din order. Vid felaktigt angiven fraktkostnad förbehåller sig Japanska Matspecialisten AB rätten att separat fakturera beställaren för den kostnaden.

Outlösta paket

Paket som inte lösts ut går automatiskt tillbaka till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera 150 kronor för varje outlöst försändelse.

Copyright

Copyright © 2014 www.japanskmat.com
Allt material på vår hemsida (www.japanskmat.com) är copyrightskyddat av Japanska Matspecialisten AB. Detta innebär att alla bilder, texter och logotyper är copyrightskyddade. För att låna material från vår hemsida krävs ett skriftligt tillstånd. Kontakta oss på info@japanskmat.com