Nori chips med tempura, Wasabi, 40G

45.00 kr

Daiko Seaweed Tempura Wasabi Smak – 40 g

Upplev en smakexplosion med Daiko Seaweed Tempura Wasabi Smak! Dessa knapriga och smakrika tempurafriterade sjögräs är perfekt för alla som älskar det asiatiska kökets fräschör och kryddighet. Med en lätt och krispig textur kombinerad med en intensiv wasabismak är dessa snacks en idealisk följeslagare till dina favoriträtter eller som en egen delikatess.

Nyckelfunktioner:

  • Uppfriskande Wasabismak: Den kraftfulla smaken av wasabi ger en fantastisk kick som gör varje tugga till en njutning. Denna smakprofil är perfekt för dem som söker en extra dimension i sina snacks.
  • Krispig Tempuratextur: Daiko använder högkvalitativa sjögräs och tempurafriteringsteknik för att säkerställa en krispig och läcker konsistens som håller länge.
  • Mångsidig Användning: Njut av Daiko Seaweed Tempura som en fräsch och spännande aperitif, som tillbehör till sushi eller som ett smakfullt snacks till din favoritdryck.

78 i lager

Artikelnr: 40-1191 Kategorier: , Product ID: 31356

Beskrivning

INGREDIENSER: Sjögräschips. Ingredienser: VETEmjöl, vegetabiliska fetter, tång, stärkelse, ÄGG, pepparrot krydda, salt, kryddor, ÄGGskalspulver/kryddning, kryddextrakt, stevia, glycyrrhiza.
Näring Per 100g: Energi: 2443kj / 584kcal, fett: 40, 9g, kolhydrater: 45, 6g, protein: 8, 3g, salt: 2, 8g.
Plattform för samtyckeshantering av Real Cookie Banner