Nori chips med tempura, Salt, 40G

45.00 kr

Daiko Seaweed Tempura Lättsaltade – 40 g

Upplev den krispiga och läckra smaken av Daiko Seaweed Tempura Lättsaltade! Dessa lättsaltade sjögräs-snacks är en perfekt kombination av hälsa och smak, vilket gör dem till det ideala valet för den som vill njuta av något gott utan att kompromissa med sin kost. Med en vikt av 40 g är dessa snacks perfekta att ta med sig överallt – oavsett om du är på språng eller kopplar av hemma.

Nyckelfunktioner:

  • Lättsaltad Smak: Den subtila saltnoten framhäver den naturliga smaken av sjögräset utan att överväldiga din smakupplevelse. Perfekt för dem som uppskattar en lätt och fräsch smak.
  • Krispig Tempuratextur: Varje tugga av Daiko Seaweed Tempura ger en knaprig och tillfredsställande konsistens som gör dessa snacks oemotståndliga. Friteringstekniken säkerställer att sjögräset behåller sin fräschör och krispighet.
  • Mångsidig Användning: Njut av Daiko Seaweed Tempura Lättsaltade som ett smakfullt snacks, som tillbehör till sushi eller som en lätt aperitif till dina favoritdrycker. De passar perfekt vid festligheter eller som en snabb energikick under dagen.

79 i lager

Artikelnr: 40-1190 Kategorier: , Product ID: 31360

Beskrivning

INGREDIENSER: Tempura MJÖL (VETEmjöl, stärkelse), vegetabilisk olja och fett, tång, ÄGGvita (innehållande ÄGG), salt, kryddor, ÄGGskalpulver/kryddor (aminosyror), sötningsmedel (stevia, ljussten), kryddextrakt. Innehåller: VETE, ÄGG.
Näring Per 100g: Energi: 2443kj / 584kcal, fett: 40, 3g, varav mättade: 0g, kolhydrater: 4, 2g, varav sockerarter: 0g, protein: 8, 1g, salt: 2, 7g.
 
Plattform för samtyckeshantering av Real Cookie Banner